Asiguratorul AIG Life a lansat, ieri, doua produse noi de asigurare, Life Support si Life Protect. Life Support acopera, cu suma stabilita in contract, cheltuielile medicale necesare spitalizarii, riscul de aparitie a unei afectiuni grave, riscul de
Asiguratorul AIG Life a lansat, ieri, doua produse noi de asigurare, Life Support si Life Protect. Life Support acopera, cu suma stabilita in contract, cheltuielile medicale necesare spitalizarii, riscul de aparitie a unei afectiuni grave, riscul de deces.
Daca suma asigurata este mai mare de 40.000 RON, clientul primeste un card de reducere la serviciile medicale din clinicile private partenere AIG. Durata contractului este de 10 ani. Protectia oferita de Life Protect este de acoperire in cazul riscului de invaliditate aparut in urma unui accident si acoperirea riscului de deces din orice cauza. Produsul a fost creat pentru a asigura suma platita in caz de spitalizari, accidente, imbolnaviri sau eventuale interventii chirurgicale.
Perioada de durata a contractului poate sa fie fixa de 10 sau 20 de ani sau pana la varsta de retragere din activitatea profesionala.
Daca la un moment dat, datorita unei incapacitati de munca totale si permanente, clientul nu mai poate plati primele de asigurare, AIG le plateste. O alta noutate pe care o aduce AIG a fost scaderea dobanzii tehnice garantata pentru investitii viitoare de la 5% la 3,5%/an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.