Consiliul Concurentei a autorizat un ajutor de stat in valoare de 15,7 milioane de lei acordat de Primaria Focsani Companiei de Utilitati Publice Focsani (CUP RA), pentru sustinerea sistemului de transport si distributie a energiei termice, potrivit
Consiliul Concurentei a autorizat un ajutor de stat in valoare de 15,7 milioane de lei acordat de Primaria Focsani Companiei de Utilitati Publice Focsani (CUP RA), pentru sustinerea sistemului de transport si distributie a energiei termice, potrivit unui comunicat al consiliului. Sprijinul financiar va consta in subventii pentru acoperirea diferentei de pret si in scutirea de la plata penalitatilor datorate de CUP RA societatii Electrica Muntenia Nord. Ajutorul de stat acordat companiei este necesar pentru operarea in conditii normale de continuitate si siguranta a serviciului public de transport, distributie si furnizare a energiei termice, se arata in comunicat. Consiliul Concurentei a apreciat ca societatea de utilitati nu poate percepe pentru furnizarea acestui serviciu, in conditiile unei piete reglementate, un pret care sa acopere costurile de exploatare si care sa includa si un profit rezonabil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.