Sv koda Auto a prezentat prima fotografie a conceptului Roomster, care va deveni al patrulea model din gama companiei cehe. Škoda Roomster reprezinta nu numai pasul marcii spre un nou segment de piata, ci si un pas catre o noua etapa in dezvoltare.<
Sv koda Auto a prezentat prima fotografie a conceptului Roomster, care va deveni al patrulea model din gama companiei cehe. Škoda Roomster reprezinta nu numai pasul marcii spre un nou segment de piata, ci si un pas catre o noua etapa in dezvoltare.
Roomster a debutat ca "studiu" la Salonul International de la Frankfurt (IAA) din 2003. Datorita reactiilor pozitive ale presei de specialitate si la cererea multor potentiali clienti, s-a luat decizia de a transforma conceptul intr-un model de serie. Dupa mai putin de doi ani si jumatate, Škoda prezinta acum noul Roomster publicului de la Geneva.
Conceptul Roomster este unic datorita interiorului versatil si designului tineresc si proaspat. Ca de obicei la modelele Škoda, Roomster impresioneaza prin excelentul raport calitate-pret cu care si-a obisnuit clientii, un portbagaj imens, foarte multe spatii de depozitare, precum si o bancheta spate flexibila. Liniile laterale reflecta dinamica masinii, in timp ce panourile mari din sticla subliniaza ideea de spatiu interior foarte mare. Clientii pot opta pentru varianta preferata de motorizare, dintre trei propulsoare pe benzina si alte trei diesel, care sunt completate cu o cutie de viteze manuala sau cu una automata, in functie de preferinte.
Škoda Roomster va fi produs in fabrica de la Kvasiny. Pentru inceput, modelul va fi comercializat incepand cu vara lui 2006 pe cele mai importante piete din Europa, inclusiv in Cehia. Data exacta a lansarii in tara noastra va fi anuntata in scurt timp de catre importatorul Porsche Romania.
Noul Škoda Roomster va aparea pentru prima data in public la Salonul International de la Geneva, pe 28 februarie 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.