Presedintele Romaniei, Traian Basescu, prezent ieri la Bilantul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) pe anul 2005, s-a declarat multumit de activitatea angajatilor MAI, carora a tinut sa le multumeasca in mod deosebit. ""La inceputul m
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, prezent ieri la Bilantul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) pe anul 2005, s-a declarat multumit de activitatea angajatilor MAI, carora a tinut sa le multumeasca in mod deosebit.

""La inceputul mandatului mi-a fost frica ca MAI nu va reusi sa dea inapoi timpul, dar pe la mijlocul anului a inceput sa nu-mi mai fie frica de un eventual esec al institutiei si am sfarsit anul optimist. Cred ca trendul pozitiv in activitatea dumneavoastra nu mai poate fi oprit. Nu pot decat sa va multumesc. Rar o fac in fata unei institutii de asemenea dimensiuni, dar sunt obligat de ceea ce ati facut. Si nu e corect sa nu dai Cezarului ce-i al Cezarului"", a apreciat seful statului. Tot ieri, presedintele a anuntat ca a semnat decretele de avansare a unor angajati ai MAI. Anghel Andreescu (foto), secretar de stat, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica, a fost avansat la gradul de chestor general de politie, grad echivalent cu cel al unui general cu patru stele. Totodata, Nelu Pop, inspector general al Politiei de Frontiera, Dan Valentin Fatuloiu, inspectorul general al Politiei Romane, si Vasile Gabriel Nita, secretar de stat, au fost avansati la gradul de chestor principal de politie. (Radu Crivat)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.