Adus in vara la Timisoara de la gruparea din Serie A Livorno, mijlocasul ghanez Emmanuel Osei nu mai face parte din planurile de viitor ale noului tehnician, Gheorghe Hagi. OFERTA. Directorul general al ""violetilor"", Ion Craciunescu, a afirmat
Adus in vara la Timisoara de la gruparea din Serie A Livorno, mijlocasul ghanez Emmanuel Osei nu mai face parte din planurile de viitor ale noului tehnician, Gheorghe Hagi.

OFERTA. Directorul general al ""violetilor"", Ion Craciunescu, a afirmat marti ca Timisoara a renuntat la transferul definitiv al fotbalistului, care a jucat in tur cu titlu de imprumutat. Potrivit lui Craciunescu, Poli Timisoara a inaintat o oferta clubului Livorno pentru transferul definitiv al jucatorului, dar s-a renuntat la aceasta varianta dupa ce italienii au solicitat o suma de patru ori mai mare decat cea propusa. Oficialul a mai spus ca decizia respectiva a fost luata si pentru ca Poli are in lot opt jucatori care pot evolua pe postul sau, dar s-a tinut cont si de reglementarile potrivit carora o echipa nu poate folosi intr-un meci decat cinci straini. Craciunescu a lasat sa se inteleaga ca Osei ar putea fi cedat la o alta grupare pana in vara, cand ii expira imprumutul de la Livorno. ""Suntem deschisi sa discutam orice varianta, atata vreme cat este in primul rand in avantajul jucatorului"", a afirmat presedintele lui Poli. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.