Ieri au fost transferati la Spitalul Sapoca cei 162 de pacienti de la Spitalul de Psihiatrie.
La spitalul Poiana Mare au mai ramas 275 de bolnavi cronici, iar salariatii sunt ingrijorati de faptul ca, numarul pacientilor fiind acum foarte mic
Ieri au fost transferati la Spitalul Sapoca cei 162 de pacienti de la Spitalul de Psihiatrie.
La spitalul Poiana Mare au mai ramas 275 de bolnavi cronici, iar salariatii sunt ingrijorati de faptul ca, numarul pacientilor fiind acum foarte mic, multi dintre ei si-ar putea pierde locurile de munca.
Pentru a afla ce se va intampla cu ei, salariatii au blocat masina in care se aflau reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.
Ministrul Eugen Nicolaescu a inchis la sfarsitul anului trecut sectia de bolnavi cu condamnari penale, argumentand decizia prin sesizarile primite din partea organizatiilor internationale, care au atras atentia ca pacientii nu sunt tratati corespunzator. 91 de persoane au decedat in conditii suspecte, in ultimii ani, la spitalul de la Poiana Marului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.