Gigi Netoiu, vicepresedintele CA al FC Dinamo (foto stanga), a declarat ieri ca actualul capitan al "cainilor rosii", Florentin Petre, nu va juca in Romania decat pentru gruparea alb-rosie. "Florentin Petre reprezinta pentru Dinamo, la ora actuala, f
Gigi Netoiu, vicepresedintele CA al FC Dinamo (foto stanga), a declarat ieri ca actualul capitan al "cainilor rosii", Florentin Petre, nu va juca in Romania decat pentru gruparea alb-rosie. "Florentin Petre reprezinta pentru Dinamo, la ora actuala, foarte mult, si ca om, si ca imagine, si ca fotbalist. Nici o echipa din Romania nu va reusi sa-l ia de la Dinamo daca el nu-si gaseste o alta echipa in strainatate. Nu se pune problema ca el, daca nu pleaca in strainatate, sa nu ramana la Dinamo", a spus Netoiu. Referitor la Flavius Stoican si Cosmin Barcauan, jucatori pe care Dinamo vrea sa-i readuca de la Sahtar Donetk macar sub forma de imprumut, Netoiu a spus: "Sahtar nu vrea sa renunte la Stoican si la Barcauan. In plus, ei se simt foarte bine la Donetk si, daca la un moment dat, in viitor, va fi vreo problema cu unul dintre ei, ne vom implica sa-l aducem la Dinamo", a declarat Netoiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.