Seria succeselor si a premiilor castigate continua pentru SEAT León. O noua distinctie, venita din partea editiei iberice a revistei Auto Bild, a fost adaugata la cele deja intrate in palmaresul modelului spaniol in cursul anului trecut. Cititorii p
Seria succeselor si a premiilor castigate continua pentru SEAT León. O noua distinctie, venita din partea editiei iberice a revistei Auto Bild, a fost adaugata la cele deja intrate in palmaresul modelului spaniol in cursul anului trecut. Cititorii primei editii au votat modelul León ca fiind masina care a cucerit Premiul Auto 1. Cu 21% din totalul voturilor, León a reusit sa ocupe primul loc intr-o competitie in care printre invinse s-au numarat BMW Serie 3, cu 13,3%, si Honda Civic, cu 9,9%.
José Más Teixidor, director SEAT Spain, s-a aflat la Madrid in cursul acestei saptamani pentru a primi trofeul si o placheta aniversara din partea lui Tito Klein, director Auto Bild in Spania.
Acest premiu este un pas important catre competitia "Auto 1" la nivel european, concurs in care León va fi alaturi de masinile ce vor fi declarate castigatoare de catre cititorii editiilor nationale Auto Bild in Austria, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Macedonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Slovacia, Suedia, Elvetia, Turcia, Ucraina si Marea Britanie.
Cea mai buna masina din Europa va fi aleasa de un juriu care, inainte de a lua decizia finala, va testa toate masinile pe circuitul german Lausitzring, iar ceremonia de acordare a trofeului va avea loc la proxima editie a Salonului Auto de la Geneva.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.