""Istoria e scrisa doar de invingatori."" Invingatori sunt si membrii trupei Altar, care revin pe piata muzicala dupa aproape opt ani, cu un nou album, intitulat ""Atitudine"". Andy, Teo, Levi si Damian si-au dorit un material de calitate, asa ca
""Istoria e scrisa doar de invingatori."" Invingatori sunt si membrii trupei Altar, care revin pe piata muzicala dupa aproape opt ani, cu un nou album, intitulat ""Atitudine"".

Andy, Teo, Levi si Damian si-au dorit un material de calitate, asa ca au batut palma cu Roton.
MESAJ PROTESTATAR. Primul extras pe single, ""Nascut invingator"", are si un clip, realizat in luna decembrie a anului trecut. Protagonistul principal este Ionut Iftimoaie, luptatorul K1. Videoclipul, in regia lui Marian Crisan, s-a filmat pe parcursul a 16 ore. Mesajul piesei amintite este unul protestatar, pe alocuri ironic la adresa regulilor impuse care incearca sa ingradeasca dreptul oamenilor de a fi cu adevarat liberi. Altar pastreaza linia care a facut ca trupa sa se bucure de popularitate de-a lungul timpului: agresivitate, energie, atitudine, si combina genul hardcore cu elemente druma€™n bass. Albumul ""Atitudine"" va aparea pe piata la 6 februarie, iar lansarea va avea loc la 28 februarie, in Club Fire. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.