Pana in luna septembrie a acestui an, numarul unu japonez din domeniul produselor foto va suprima peste 1.000 de locuri de munca in Japonia si peste 4.000 in strainatate, se arata intr-un material publicat de cotidianul francez Le Figaro. In paralel
Pana in luna septembrie a acestui an, numarul unu japonez din domeniul produselor foto va suprima peste 1.000 de locuri de munca in Japonia si peste 4.000 in strainatate, se arata intr-un material publicat de cotidianul francez Le Figaro. In paralel cu aceste disponibilizari masive, Fuji a anuntat lansarea unui plan de delocalizare in China a productiei de aparate foto digitale. Presedintele companiei a justificat aceste masuri prin necesitatea de a reduce costurile de productie pentru a face fata concurentei feroce din acest domeniu pe piata mondiala.
Perspectivele pentru anul financiar 2005-2006 ale companiei sunt extrem de sumbre, vorbindu-se chiar de o scadere cu 76% a profiturilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.