La inceputul anului, conducerea CS Dinamo a trimis o nota presedintelui CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, prin care echipa de fotbal era atentionata ca nu va mai putea folosi terenurile din incinta Parcului Sportiv si nici baza de la Saftica, daca pana
La inceputul anului, conducerea CS Dinamo a trimis o nota presedintelui CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, prin care echipa de fotbal era atentionata ca nu va mai putea folosi terenurile din incinta Parcului Sportiv si nici baza de la Saftica, daca pana pe 31 ianuarie nu se va prezenta un plan concret de plata a datoriilor de 19,4 miliarde de lei vechi fata de clubul MAI. Suma reclamata prin procesul aflat pe rol la Tribunalul Municipal Bucuresti, sectia a V-a civila, din care aproximativ 16 miliarde de lei vechi reprezinta chiria spatiilor sportive in perioada ianuarie 2003 - decembrie 2005, iar restul sunt penalitati calculate de juristi. "Nu cred ca se mai pune problema sigilarii bazei de la Saftica sau a stadionului. Acea nota pe care am trimis-o presedintelui Badea era mai mult un document birocratic, deoarece nu putem sta numai in vorbe. Saptamana trecuta, FC Dinamo ne-a virat deja vreo 500 de milioane de lei vechi si ne vor mai trimite cateva sute de milioane si in aceste zile", ne-a declarat ieri comandantul CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu (foto dreapta). De altfel, pentru plata acestor datorii, in decembrie 2005, Badea a declarat: "Am incheiat cu CS Dinamo un act aditional la contract, in care am convenit o modalitate de stingere a datoriilor." Mai exact, chestorul Marcel Popescu ne-a dezvaluit ca banii vor ajunge la CS Dinamo din contractele de publicitate de la tribuna a II-a, clubul MAI urmand sa primeasca, dupa 1 martie, cand vor incepe meciurile de fotbal, 50% din sumele pe care le va incasa FC Dinamo. "Vom mai discuta si pe marginea datoriei totale, pentru ca FC Dinamo are sa ne dea vreo 16-17 miliarde de lei vechi pentru chirii, iar penalitatile se pot sterge", a mai spus Popescu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.