Capitanul-nejucator al echipei americane Patrick McEnroe a anuntat ieri componenta lotului in vederea confruntarii cu Romania, din primul tur al Grupei Mondiale, programata intre 10 si 12 februarie in Florida, in oraselul La Jolla. VEDETE. Cei doi
Capitanul-nejucator al echipei americane Patrick McEnroe a anuntat ieri componenta lotului in vederea confruntarii cu Romania, din primul tur al Grupei Mondiale, programata intre 10 si 12 februarie in Florida, in oraselul La Jolla.

VEDETE. Cei doi jucatori de simplu vor fi numarul 3 mondial, Andy Roddick, si James Blake (nr. 20 ATP), in timp ce la dublu, SUA se bazeaza pe cea mai valoroasa echipa din lume, formata din fratii gemeni Bob si Mike Bryan (foto). Pe de alta parte, capitanul-nejucator al Romaniei, Florin Segarceanu se afla deja in SUA, insotindu-i pe Andrei Pavel, Razvan Sabau si Horia Tecau, care concureaza in turneul de la Delray Beach si incearca se se acomodeze cu fusul orar. Calificat in turul 2, Pavel il va intalni astazi pe germanul Tommy Haas, sfert finalist la Australian Open. (Mihai Igirosanu, Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.