Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), judecatoarea Viorica Costiniu, a acordat Jurnalului National un interviu incendiar. Magistratul l-a pus la zid pe primul-ministru si i-a criticat pe ministrii de la Sanatate si Justitie. AM

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), judecatoarea Viorica Costiniu, a acordat Jurnalului National un interviu incendiar. Magistratul l-a pus la zid pe primul-ministru si i-a criticat pe ministrii de la Sanatate si Justitie.

AMR a acuzat Guvernul de discreditarea, cu intentie, a justitiei si a denuntat sanctionarea ei politica. A cerut presedintelui tarii sa medieze conflictul dintre puterea judecatoreasca si Executiv si a amenintat ca, daca demersurile nejustificate ale politicienilor in justitie nu vor inceta, magistratii vor ""pune stiloul jos"". Presedintele Basescu a si raspuns ieri.

Jurnalul National: Spuneti ca justitia este sanctionata politic. La ce va referiti?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.