Banca Romana de Dezvoltare Societe Generale reduce, incepand cu 1 februarie, dobanzile in lei si valuta pentru credite imobiliare si ipotecare, potrivit unui comunicat al bancii. Dobanda pentru credite imobiliare sau ipotecare in euro va ajunge la 7,
Banca Romana de Dezvoltare Societe Generale reduce, incepand cu 1 februarie, dobanzile in lei si valuta pentru credite imobiliare si ipotecare, potrivit unui comunicat al bancii. Dobanda pentru credite imobiliare sau ipotecare in euro va ajunge la 7,9 la suta, scazand cu 2,1 la suta, iar dobanda pentru acelasi tip de credite contractate in lei va ajunge la 8,9 la suta pe an, scazand cu 9,6 procente. De asemenea, banca imbunatateste conditiile de creditare, extinzand gama de venituri care se iau in calcul, simplificand procedura de punere la dispozitie a creditelor si introducand optiuni de refinantare.
La sfarsitul lui septembrie 2005, BRD Societe Generale detinea active de peste 5,2 miliarde de euro, o retea de 320 de unitati si 1,7 milioane de clienti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.