Atleta Monica Iagar se retrage oficial din activitatea competitionala, duminica 5 februarie, in cadrul unei gale dedicata exclusiv unei discipline care a adus Romaniei de-a lungul anilor mari succese in cele mai importante intreceri europene si mondi

Atleta Monica Iagar se retrage oficial din activitatea competitionala, duminica 5 februarie, in cadrul unei gale dedicata exclusiv unei discipline care a adus Romaniei de-a lungul anilor mari succese in cele mai importante intreceri europene si mondiale: saritura in inaltime.

VEDETE. Evenimentul organizat chiar de atleta are ca idee centrala intersectarea dinamica a mai multor spatii si lumi sportive si se bucura de participarea unor nume sonore ale atletismului la nivel mondial, precum Frankie Fredericks, cvadruplu medaliat cu argint la Jocurile Olimpice, sau Stefka Kostadinova, campioana olimpica, mondiala si europeana, detinatoarea recordului mondial la saritura in inaltime (2,09 m).
INVITATI. Monica Iagar Grand Prix 2006 are ca sponsor oficial grupul Media Galaxy. Competitia, care se va desfasura la sala Rapid, este inclusa in calendarul oficial al Federatiei Romane de Atletism si al Asociatiei Europene de Atletism.

CV


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.