Are 12 ani, este din Bucuresti si a disparut la 25 ianuarie din comuna Tasca, jud. Neamt. Declarase inainte ca doreste sa plece la mama sa, domiciliata in Bucuresti, Sectorul 5. Baiatul are 1,30-1,40 m inaltime, 35-40 kg greutate, par saten inchis, o
Are 12 ani, este din Bucuresti si a disparut la 25 ianuarie din comuna Tasca, jud. Neamt. Declarase inainte ca doreste sa plece la mama sa, domiciliata in Bucuresti, Sectorul 5. Baiatul are 1,30-1,40 m inaltime, 35-40 kg greutate, par saten inchis, ochi caprui. La data disparitei era imbracat cu geaca de fas albastru inchis cu bleu, pulovar din lana alba impletit manual, cu fermoar, pantalon tip salopeta din velur visiniu, tricou negru, maleta in dungi, ciorapi din lana impletiti, fes negru cu inscriptia ""BULLS"", bocanci negri cu siret. Avea asupra sa o geanta tip rucsac neagra cu petice din piele, cu carti si caiete de clasa a III-a. Cei care l-au vazut sau pot oferi informatii care sa ajute la gasirea lui sunt rugati sa sune la 112 sau la redactia Jurnalului National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.