Garda Financiara a aplicat, in perioada 23-29 ianuarie 2006, amenzi in valoare de 4,3 milioane RON, agentilor comerciali, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Comisarii Garzii au efectuat un numar de 3.824 actiuni de control si au in
Garda Financiara a aplicat, in perioada 23-29 ianuarie 2006, amenzi in valoare de 4,3 milioane RON, agentilor comerciali, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Comisarii Garzii au efectuat un numar de 3.824 actiuni de control si au incasat amenzi in valoare de 3,02 milioane lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri in valoare de 1,42 milioane lei. Dintre actele de control incheiate, 28 dosare au fost inaintate organelor de urmarire penala, pentru un prejudiciu in valoare totala de 5,219 milioane lei. In perioada raportata, actiunile de control desfasurate de Garda Financiara au vizat, cu prioritate, respectarea disciplinei financiar-fiscale, respectarea normelor de comert, realitatea/legalitatea unor operatiuni comerciale. In urma unui control intreprins la SC Asli Impex SRL - Suceava, comisarii au gasit un numar de 39.277 sticle bauturi alcoolice spirtoase, in valoare de 222.830 RON, fara banderole de marcaj, incarcate in doua camioane apartinand altei societati. Nici unul dintre reprezentantii legali ai celor doua societati comerciale nu a putut prezenta documente legale de provenienta pentru aceasta marfa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.