Patru traficanti de persoane au fost arestati pentru 30 de zile, dupa ce ofiterii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vrancea au stabilit ca au obligat mai multe tinere sa se prostitueze. Informatiile despre activitatea gruparii au f
Patru traficanti de persoane au fost arestati pentru 30 de zile, dupa ce ofiterii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vrancea au stabilit ca au obligat mai multe tinere sa se prostitueze. Informatiile despre activitatea gruparii au fost obtinute de oamenii legii inca din luna noiembrie a anului trecut, cand autoritatile au declansat o ampla operatiune pentru identificarea infractorilor.
Politistii spun ca cei patru racolatori, printre care si un minor, au constrans mai multe tinere sa practice amorul pe bani. Cine nu se supunea regulilor bandei, era batuta si chiar amenintata cu moartea.
Deoarece exista indicii ca filiera actiona la nivel inalt, politistii fac verificari pentru descoperirea eventualilor complici. Angela S., 44 de ani, Ovidiu Iulian S., 23 de ani, ambii din Marasesti, Madalin Marinel D., 21 de ani, si D.C.M., 17 ani, din Aiud, au fost trimisi dupa gratii pentru 30 de zile, sub acuzatiile de trafic de persoane si constituire in grup infractional organizat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.