O suta de mii de pachete de tigari netimbrate, marcile "Memphis" si "Milde Sorte", care pe piata neagra valoreaza 2 miliarde lei vechi, au fost confiscate de politistii de frontiera aradeni, in urma cu doua seri. Transportul ilegal era monitorizat, o
O suta de mii de pachete de tigari netimbrate, marcile "Memphis" si "Milde Sorte", care pe piata neagra valoreaza 2 miliarde lei vechi, au fost confiscate de politistii de frontiera aradeni, in urma cu doua seri. Transportul ilegal era monitorizat, ofiterii intervenind pentru oprirea in trafic a automarfarului, pe soseaua de centura a Aradului. Initial, soferul autovehicului a declarat ca nu are nimic in masina, moment in care s-a trecut la perchezitie. Astfel, au fost descoperite, in niste cutii de carton, aproximativ 100.000 pachete de tigari pentru care soferul nu a putut prezenta documente justificative de provenienta. Comisarii de la Garda Financiara au dispus imediat confiscarea tigarilor si au aplicat soferului o amenda de un miliard de lei vechi. In timpul interogatoriului, acesta a precizat ca nu stie cum au ajuns tigarile in automarfar si nici unde trebuiau sa ajunga. El a mai declarat ca, in urma unei convorbiri telefonice purtate cu un prieten, a preluat autovehiculul din Arad, urmand sa ajunga la Deva. Ofiterii Biroului de Combatere a Infractionalitatii Transfrontaliere din cadrul IJPF Arad au demarat cercetarile pentru identificarea persoanelor implicate in acest caz.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.