Acuzatii PC - Deturnarea legii Voiculescu Conservatorii considera ca in demersul ministrului Justitiei de a infiinta o agentie pentru controlul averilor demnitarilor ""exista intentia de a limita aplicabilitatea unei legi numai la categoria demnita
Acuzatii PC - Deturnarea legii Voiculescu
Conservatorii considera ca in demersul ministrului Justitiei de a infiinta o agentie pentru controlul averilor demnitarilor ""exista intentia de a limita aplicabilitatea unei legi numai la categoria demnitarilor si de a deturna un proiect de lege ce trebuia discutat si aprobat in Parlament"". PC reaminteste ministrului Monica Macovei si lui Sebastian Bodu ca a depus la Senat, in urma cu sapte luni, un proiect de lege - legea Voiculescu - care vizeaza controlul averilor provenite din venituri ce nu pot fi justificate legal tuturor persoanelor, inclusiv pentru demnitari, strangand in sprijinul acestui proiect peste 600.000 de semnaturi din toata tara. (Dana Piciu)
Postinundatii - 274 milioane de euro de la UE
Uniunea Europeana va da Romaniei 274 milioane de euro pentru indepartarea efectelor inundatiilor din vara anului trecut, a anuntat ieri premierul Tariceanu. Din aceasta suma doar 50 milioane vor proveni din Fondul Solidaritatea, restul urmand sa fie primiti numai pe proiecte, in cadrul programelor ISPA, SAPARD si PHARE. (Aniela Nine)
PRM Cluj - Funar, presedinte interimar
Senatorul Gheorghe Funar asigura, incepand de ieri, interimatul la conducerea filialei clujene a PRM, dupa ce saptamana trecuta fostul lider, Petre Calian, si-a dat demisia si s-a inscris impreuna cu intregul grup de demisionari, 12 la numar, in Partidul Conservator. Funar, care este secretar general al PRM, nu a ratat ocazia de a condamna migratia politica si a anuntat ca va elabora si depune un proiect de lege impotriva acestei practici. (Larisa Neagoe)
PSD - Opozitie la proiectul PD
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu a declarat ieri ca organizatia respinge propunerea PD, a nu se mai organiza alegeri pentru primarii de sectoare, iar acestia sa fie desemnati de Consiliul General al Capitalei la propunerea primarului general. In opinia sa, propunerea incalca grav regula jocului democratic si drepturile cetatenesti ale bucurestenilor. El a subliniat ca PSD Bucuresti, prin consilierii sai, se va opune in totalitate acestei posibilitati, ""cu iz de inginerie financiara"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.