Stela Popescu si Alexandru Arsinel si-au luat un coprezentator. Mihaela Radu, organizatoare a numeroase proiecte de fashion si nu numai, se intoarce, incepand cu acest week-end, pe micul ecran. Fostul manechin, care a semnat un contract pe un an cu T
Stela Popescu si Alexandru Arsinel si-au luat un coprezentator. Mihaela Radu, organizatoare a numeroase proiecte de fashion si nu numai, se intoarce, incepand cu acest week-end, pe micul ecran. Fostul manechin, care a semnat un contract pe un an cu Televiziunea National TV, va prezenta, alaturi de Stela Popescu si Alexandru Arsinel, emisiunea Sare si Piper, ce se difuzeaza in fiecare duminica de la ora 12.30. Mihaela va aduce saptamanal in atentia publicului vedetele care au fost nominalizate in cadrul evenimentului initiat de ea, "Femeile de succes ale anului". Elisabeta Lipa si Monica Oranici au fost primele care au acceptat invitatia de a participa la emisiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.