Piata bursiera a debutat cu valori pozitive, situatie care s-a reflectat si in evolutia actiunilor bancare existente pe piata. In prima parte a sedintei s-au remarcat titlurile Bancii Transilvania, care au inregistrat o crestere de 1,4 la suta, pretu
Piata bursiera a debutat cu valori pozitive, situatie care s-a reflectat si in evolutia actiunilor bancare existente pe piata. In prima parte a sedintei s-au remarcat titlurile Bancii Transilvania, care au inregistrat o crestere de 1,4 la suta, pretul cotatiei ajungand la 1,44 RON pe actiune.
In a doua jumatate a sedintei de tranzactionare s-au remarcat actiunile Bancii Comerciale Carpatica, a caror crestere de 1,7 procente a dus cotatia pana la valoarea de 0,61 lei noi pe actiune. Cat priveste actiunile BRD Groupe Société Générale, cea mai importanta tranzactie a fost efectuata pe piata Deal a Bursei de Valori Bucuresti. Aici a fost transferat un pachet de 50 de mii de actiuni BRD la un pret de 16,1 lei noi pe actiune, cotatie inregistrata si pe principala piata a BVB. Segmentul bancar s-a apreciat ieri in medie cu 1,97 la suta. Valoarea totala a tranzactiilor realizate cu cele 5,7 milioane de actiuni s-a cifrat la peste 11,35 de milioane de lei noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.