Romtelecom a redus semnificativ, la inceputul lunii ianuarie, tarifele pentru apelurile internationale efectuate de la posturile telefonice publice. Astfel, pentru o convorbire catre Italia sau Spania efectuata de la un telefon public, tarifele au sc
Romtelecom a redus semnificativ, la inceputul lunii ianuarie, tarifele pentru apelurile internationale efectuate de la posturile telefonice publice. Astfel, pentru o convorbire catre Italia sau Spania efectuata de la un telefon public, tarifele au scazut cu 40,5% pentru un apel catre retele fixe de telefonie si cu 10,7% pentru apeluri catre retele mobile.
De asemenea, Romtelecom a majorat intervalul intre doua impulsuri de la 15 secunde la 22,5 secunde. Cartelele telefonice Romtelecom pot fi achizitionate la pretul de 10 lei sau 15 lei si au o perioada de valabilitate de doi ani de la data emiterii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.