Incepand de saptamana viitoare, Primaria Sectorului 2 va primi autorizatiile cererile comerciantilor interesati sa obtina autorizatiile temporare pentru vanzarea martisoarelor si a cadourilor specifice zilelor de 1 si 8 martie, iar acestea vor putea
Incepand de saptamana viitoare, Primaria Sectorului 2 va primi autorizatiile cererile comerciantilor interesati sa obtina autorizatiile temporare pentru vanzarea martisoarelor si a cadourilor specifice zilelor de 1 si 8 martie, iar acestea vor putea fi comercializate in intervalul 18 februare - 8 martie. Principalele zone pe care primaria le va pune la dispozitia comerciantilor se afla in partea centrala a orasului, respectiv Piata Rosetti, Piata Iancului, Calea Mosilor, Soseaua Colentina, Soseaua Stefan cel Mare, Soseaua Mihai Bravu, Bulevardul Carol si Bulevardul Dacia.
Comerciantii trebuie sa obtina autorizatiile necesare de la primarie si sa plateasca o serie de taxe pentru folosirea temporara a spatiului public.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.