Banca Comerciala Carpatica

Actionarii Bancii Comerciale Carpatica din Sibiu vor analiza in cadrul AGEA propunerea de majorare a capitalului social al companiei. Potrivit informatiilor transmise Bursei de Valori Bucuresti, majorarea cu

Banca Comerciala Carpatica

Actionarii Bancii Comerciale Carpatica din Sibiu vor analiza in cadrul AGEA propunerea de majorare a capitalului social al companiei. Potrivit informatiilor transmise Bursei de Valori Bucuresti, majorarea cu 12,45 de milioane a capitalului social al bancii se va face prin includerea rezervelor constituite din profitul net la finele lunii decembrie 2005. Procesul va fi efectuat prin emiterea unui numar de peste 124 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei/titlu, care vor fi distribuite actionarilor proportional cu participatiile detinute la 5 mai. In prezent, Carpatica are un capital social de 103,29 milioane de lei.

SIF Banat-Crisana

Societatea de Servicii de Investitii Financiare IFB Finwest Sa a anuntat, ieri, efectuarea unei tranzactii cu actiuni SIF 1 Banat-Crisana pe piata BVB. Potrivit informatiilor transmise, in sedinta din 16 martie, directorul de cercetare in cadrul SIF Banat-Crisana a cumparat un pachet de 40.000 de actiuni SIF 1, la pretul de 2,5750 lei noi pe titlu. Valoarea totala a tranzactiei a fost de 103.000 lei noi.

Biofarm

Consiliul de Administratie al producatorului de produse farmaceutice Biofarm a anuntat ieri modificarea detinerilor pe care le are unul dintre membrii sai. Potrivit informatiilor transmise catre BVB, in sedinta din 16 martie, a fost achizitionat un pachet de 1.014.500 de actiuni la pretul de 0,6511 lei noi per actiune. In sedinta de vineri, 17 martie, aceeasi persoana si-a majorat participatia cu un alt pachet de 50.000 de actiuni BIO, cumparate la pretul de 0,66 lei noi pe titlu. Valoarea totala a celor doua tranzactii s-a cifrat la peste 693.540 lei noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.