Departamentul de Comert Exterior din cadrul Ministerului Economiei si Comertului va lansa azi programul integrat "Exportul romanesc 2006", care insumeaza si gestioneaza toate instrumentele de promovare a exporturilor. Scopul programului este de a men
Departamentul de Comert Exterior din cadrul Ministerului Economiei si Comertului va lansa azi programul integrat "Exportul romanesc 2006", care insumeaza si gestioneaza toate instrumentele de promovare a exporturilor. Scopul programului este de a mentine ritmul de crestere a exporturilor si in 2006 si de a diversifica baza exportatorilor. La eveniment participa Iuliu Winkler, ministrul delegat pentru comert, Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Florin Serghei Anghel, presedinte CJ Prahova, Corneliu Popescu, prefectul judetului Prahova, Emil Calota, primarul municipiului Ploiesti, Aurelian Gogulescu, presedinte Camera de Comert si Industrie Prahova, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.