Ministrul Nicolaescu a mai semnat un ordin prin care conf. dr. Gheorghe Iana este repus, dar si de aceasta data provizoriu, director general al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). Noul ordin a fost semnat la 26 ianuarie. Adica in

Ministrul Nicolaescu a mai semnat un ordin prin care conf. dr. Gheorghe Iana este repus, dar si de aceasta data provizoriu, director general al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB).

Noul ordin a fost semnat la 26 ianuarie. Adica in aceeasi zi, la doar cateva ore dupa ce instanta a suspendat ordinele lui Nicolaescu de revocare pentru a doua oara din functie a prof. dr. Sorin Oprescu.
Tot la 26 ianuarie, Curtea de Apel dadea castig de cauza prof. dr. Sorin Oprescu si la Spitalul Elias. Totusi Nicolaescu nu s-a mai grabit si in acest caz sa semneze un nou ordin. Explicatia e simpla. Nicolaescu a retinut ca totusi la Spitalul Elias ordinele lui nu au nici o valoare.
INTERIMARII. Evident, seria numirilor si demiterilor lui Nicolaescu nu se va opri aici. Intrebat cat timp va continua lantul numirilor si al demiterilor la ""Universitar"", Nicolaescu a raspuns prompt: ""Pana cand instanta isi va face treaba asa cum trebuie"". Cert este ca, pe fondul razboiului dintre Curtea de Apel si Nicolaescu, al rotirilor de conduceri, doua spitale, ""Universitar"" si ""Elias"", ambele cu statut de unitati de urgenta, cu un rulaj formidabil de pacienti, cu o cazuistica dificila, functioneaza cu conduceri de azi pe maine, culmea, din cauza ministrului Sanatatii. (Magda Marincovici)

OPRESCU: ABUZ IN SERVICIU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.