Contabilii trebuie sa stea la Inspectoratul de Munca la cel putin trei-patru cozi in fiecare luna. De la inceputul anului, o modificare legislativa ii obliga sa depuna documentele firmelor lunar si nu trimestrial, ca pana acum. Cel putin, pana in mom
Contabilii trebuie sa stea la Inspectoratul de Munca la cel putin trei-patru cozi in fiecare luna. De la inceputul anului, o modificare legislativa ii obliga sa depuna documentele firmelor lunar si nu trimestrial, ca pana acum. Cel putin, pana in momentul de fata nu exista o explicatie de ce s-a modificat legea in domeniu. Luna aceasta, contabilii au fost obligati sa inregistreze la inspectorat modificarea salariului minim in cartile de munca. Fiecare a stat cel putin doua ore la o singura coada. Unii, la mai multe in aceeasi zi. De la inceputul anului, orice modificare in cartea de munca trebuie anuntata in cinci zile si nu in 20, ca pana acum. Si tot de atunci, statele de plata nu se mai depun trimestrial la Camera de Munca, ci lunar, pana la data de 25. Nervi si inghesuiala vor fi in fiecare luna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.