Bulgaria incearca sa dea asigurari Olandei ca este pregatita sa devina membru al Uniunii Europene, in pofida informatiilor aparute in presa olandeza, potrivit carora partidul de guvernamant ar intentiona sa respinga aderarea Romaniei, transmite Media
Bulgaria incearca sa dea asigurari Olandei ca este pregatita sa devina membru al Uniunii Europene, in pofida informatiilor aparute in presa olandeza, potrivit carora partidul de guvernamant ar intentiona sa respinga aderarea Romaniei, transmite Mediafax. "Bulgaria are vointa politica si institutionala de a lupta impotriva crimei si a coruptiei", a declarat ministrul bulgar de Interne, Rumen Petkov, cu ocazia unei conferinte sustinute impreuna cu ministrul olandez de Externe, Bernard Bot. Membrii Comisiei Europene vor vizita Bulgaria si Romania in aprilie si vor publica, in mai, un raport asupra progreselor inregistrate de cele doua tari, in vederea aderarii lor la Uniunea Europeana, in special in privinta reformei sistemului juridic si a luptei impotriva coruptiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.