Angajatii Primariei covasnene Ozun ameninta cu declansarea grevei generale, incepand cu 6 februarie, din cauza neintelegerilor cu secretarul institutiei, conflictul fiind mai vechi si soldandu-se si in luna august a anului trecut cu o greva a functio
Angajatii Primariei covasnene Ozun ameninta cu declansarea grevei generale, incepand cu 6 februarie, din cauza neintelegerilor cu secretarul institutiei, conflictul fiind mai vechi si soldandu-se si in luna august a anului trecut cu o greva a functionarilor Primariei Ozun. Primarul localitatii Ozun, Raduly Istvan, a declarat ca situatia a devenit insuportabila in institutie, conflictul dintre angajati si secretarul Bodali Istvan nemaiputand fi tolerat. Curtea de Apel Brasov a decis, miercuri, anularea ordinului prefectului de Covasna, Gyorgy Ervin, privind demiterea secretarului Primariei Ozun, Bodali Istvan, iar potrivit prefectului sentinta nu va fi atacata. Secretarul Primariei Ozun a fost demis in data de 10 august 2005, printr-un ordin al prefectului Gyorgy Ervin, insa Bodali a contestat ordinul in instanta. Conducerea Prefecturii Covasna emisese ordinul pentru a respecta Hotararea nr.17 din data de 22 martie a Consiliului Local Ozun, care a propus eliberarea din functie a secretarului comunei, Bodali Istvan. Primarul Raduly spune insa ca, angajatii nu mai pot lucra cu Bodali.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.