Cel de-al treilea parlamentar pus sub acuzare de procurorii anticoruptie, dar a carui identitate seful Departamentului National Anticoruptie (DNA), Daniel Morar, a refuzat s-o divulge in cadrul conferintei de presa de miercuri, este deputatul PSD de
Cel de-al treilea parlamentar pus sub acuzare de procurorii anticoruptie, dar a carui identitate seful Departamentului National Anticoruptie (DNA), Daniel Morar, a refuzat s-o divulge in cadrul conferintei de presa de miercuri, este deputatul PSD de Alba - Vasile Emilian Cutean, fost sef al Departamentului pentru problemele revolutionarilor in Guvernul Nastase. Cutean este cercetat pentru ca ar fi promovat o hotarare de guvern prin care a acordat patru miliarde de lei vechi unei asociatii de revolutionari pe care a infiintat-o, fiind citat la data de 31 ianuarie. Procurorul-sef Daniel Morar a anuntat, miercuri, ca s-a inceput urmarirea penala fata de trei parlamentari, in afara celor despre care a scris deja presa (Adrian Nastase si George Copos) mai existand unul. Prezentand procedura de citare si de perchezitionare a senatorilor si deputatilor, Morar a refuzat sa ofere alte detalii jurnalistilor. Cu toate acestea, seful DNA a anuntat ca luna viitoare vor fi "cateva trimiteri in judecata".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.