Presedintele Rezervei Federale Americane (Fed), Alan Greenspan, va infiinta o firma de consultanta la Washington, numita Greenspan Associates, dupa incheierea mandatului sau, la sfarsitul acestei luni, a informat publicatia Wall Street Journal, trans
Presedintele Rezervei Federale Americane (Fed), Alan Greenspan, va infiinta o firma de consultanta la Washington, numita Greenspan Associates, dupa incheierea mandatului sau, la sfarsitul acestei luni, a informat publicatia Wall Street Journal, transmite Mediafax. Michelle Smith, colaboratoare apropiata a presedintelui Fed, isi va parasi postul de director in cadrul institutiei pentru a se alatura noii firme infiintate de Greenspan. De la venirea sa in cadrul Rezervei Federale, Smith a indeplinit rolul de sef de personal, sfatuindu-l pe Greenspan in relatiile sale publice, cu politicieni si reprezentanti ai presei, au declarat surse din Fed, citate de publicatie. Greenspan, care a detinut functia de presedinte al Rezervei Federale timp de 18 ani, isi va incheia mandatul la 31 ianuarie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.