Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri ca partidul pe care il conduce va sustine motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune, in cazul in care Guvernul isi asuma raspunderea pentru pachetul de legi privind reforma in sana
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri ca partidul pe care il conduce va sustine motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune, in cazul in care Guvernul isi asuma raspunderea pentru pachetul de legi privind reforma in sanatate.

Vadim a mentionat ca pachetul de legi ""are cateva nereguli elementare"". Liderul PRM considera ca ministrul Eugen Nicolaescu este ""nu numai un diletant in problemele sanatatii, ci si un posibil pacient"". El a mai declarat ca ministrul Sanatatii nu avea competenta sa schimbe conducerea Spitalului Elias, pentru ca este in custodia Academiei Romane. C.V. Tudor e de parere ca eventuala motiune de cenzura va fi sustinuta si de PD, ceea ce va duce la caderea Guvernului. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.