Class Fin Expert organizeaza in perioada 27-29 ianuarie un seminar pe tema celor mai recente modificari si completari ale Codului fiscal. Evenimentul va avea loc la Brasov si este organizat in colaborare cu lectori ai Ministerului Finantelor Publice
Class Fin Expert organizeaza in perioada 27-29 ianuarie un seminar pe tema celor mai recente modificari si completari ale Codului fiscal. Evenimentul va avea loc la Brasov si este organizat in colaborare cu lectori ai Ministerului Finantelor Publice.
Specialistii MF vor raspunde la intrebari legate de aplicarea celor mai noi reglementari in domeniul financiar.
Organizatorii isi propun ca cele trei zile de seminar sa conduca la imbunatatirea experientei profesionale a participantilor. Se va lua in discutie si problema aplicarii noutatilor legislative din domeniul financiar-contabil.
Invitati vor fi directori economici, directori financiari si contabili sefi, angajati ai firmelor din Romania. Fiecare dintre cei prezenti va beneficia de suport de seminar (posibilitatea de a se adresa in mod direct specialistilor).
Invitatilor li se vor pune la dispozitie facilitati moderne de expunere si comunicare, cazare si posibilitatea de a promova firma pe care o reprezinta. Taxa de participare este de 445 lei noi pentru membrii forumului "Taverna Economica" si 505 lei noi pentru ceilalti participanti. Inscrierile se pot face la telefon 021/ 2504575 sau e-mail office@classfin.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.