Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Quinton Quayle, a declarat, ieri, la Craiova, ca Romania a facut pasi importanti in lupta anticoruptie, insa "mai sunt multe lucruri de facut in aceasta directie". "Sunt multumit de colaborarea noastra cu poli
Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Quinton Quayle, a declarat, ieri, la Craiova, ca Romania a facut pasi importanti in lupta anticoruptie, insa "mai sunt multe lucruri de facut in aceasta directie". "Sunt multumit de colaborarea noastra cu politistii romani. Marea Britanie se confrunta cu imigratia ilegala, inclusiv cu cea din Romania. Pot spune ca migratia clandestina a scazut", a declarat, citat de Mediafax, Quinton Quayle, precizand ca Marea Britanie va ridica in curand obligativitatea vizelor pentru romani: "Decizia ridicarii vizelor va fi luata de Guvernul britanic si speram sa o facem inainte de aderarea Romaniei la UE".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.