O pelicula cu vampiri si sange nu ar fi la fel de impresionanta daca nu ar fi filmata in patria lui Dracula. De aceea, Bloodrayne a fost turnat in Transilvania. Satui sa joace popularul joc video ""Bloodrayne"", tinerii americani au scos totusi
O pelicula cu vampiri si sange nu ar fi la fel de impresionanta daca nu ar fi filmata in patria lui Dracula. De aceea, Bloodrayne a fost turnat in Transilvania.


Satui sa joace popularul joc video ""Bloodrayne"", tinerii americani au scos totusi din buzunar banuti pentru bilete de cinema la proaspatul film cu acelasi nume, realizat in Romania in 2005 si lansat in SUA la inceputul lunii. Din distributie fac parte nume sonore de la Hollywood: Kristanna Loken (Terminator 3), Michael Madsen (Kill Bill 2), Geraldine Chaplin (Doctor Zhivago), Billy Zane (Titanic), Ving Rhames (Pulp Fiction, Misiune Imposibila).
ORIGINAL. Regizorul Uwe Boll a considerat ca poate cheltui ceva din bugetul de
25 de milioane de dolari pentru a filma in Romania. ""Doar aici este adevarata Transilvania. Doar aici avem adevaratul castel al lui Dracula. Iar eu prefer sa filmez in locurile reale, originale, deci este ideal pentru mine sa realizez aceasta poveste aici"", spunea anul trecut regizorul, intr-o pauza de filmare la Studiourile MediaPro Pictures de la Buftea. Sighisoara si Hunedoara au oferit cele mai potrivite decoruri naturale pentru reconstituirea atmosferei Transilvaniei, la 1746. ""Nu exista alt loc in lume care sa arate la fel, atat de fantastic, de minunat, ca aceste castele din Transilvania. A filma in acest cadru aduce magie peliculei si face ca totul sa para mult mai real"", completeaza actorul Michael Madsen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.