Primarul general, Adriean Videanu, intentioneaza sa mute depourile RATB, amplasate in mare parte in centrul Capitalei, la marginea orasului. Terenurile pot fi folosite de Municipalitate pentru parcari publice, spatii verzi sau schimburi de teren
Primarul general, Adriean Videanu, intentioneaza sa mute depourile RATB, amplasate in mare parte in centrul Capitalei, la marginea orasului.

Terenurile pot fi folosite de Municipalitate pentru parcari publice, spatii verzi sau schimburi de teren pentru cazuri de urgenta. Un exemplu ar fi Parcul Bordei pe care Videanu incearca sa-l salveze, atat cat mai poate fi salvat. El negocieaza cu proprietarul parcului, Costel Constanda, un schim de teren. Videanu
i-a propus lui Constanda depoul din Calea Victoriei, exact in spatele sediului Guvernului. Momentan nu s-a luat nici o decizie. Daca ar cadea la pace, parcul Bordei n-ar mai fi transformat intr-un cartier de vile de lux. (Monica C. Andrei)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.