Ilie Balanescu, presedintele lui Jiul Petrosani, a declarat ieri ca gruparea pe care o conduce se afla in tratative cu atacantul Miroslav Giuchici (foto) pentru semnarea unui contract. "In momentul de fata, jucatorii care au venit la Jiul, Adrian Alb
Ilie Balanescu, presedintele lui Jiul Petrosani, a declarat ieri ca gruparea pe care o conduce se afla in tratative cu atacantul Miroslav Giuchici (foto) pentru semnarea unui contract. "In momentul de fata, jucatorii care au venit la Jiul, Adrian Albinaru, Lucian Malaele si Miroslav Giuchici sunt in stadii de discutii. Nimic nu este concret pana nu se va semna un act oficial", a spus Ilie Balanescu.
Atacantul Miroslav Giuchici, in varsta de 26 de ani, care a evoluat in tur la Pandurii Targu-Jiu, a avut ieri o intalnire cu antrenorul Aurel Sunda, care s-a aratat interesat de serviciile sale.
La capitolul plecari, Ilie Balanescu anuntat ca Steaua s-a aratat interesata de achizitionarea portarului Dumitru Hotoboc, dar ca, pana in prezent, nu fost inaintata vreo oferta. "Stiu ca s-au interesat de Hotoboc, dar nu au trimis nici o oferta pe adresa clubului. Ii asteptam pe cei de la Steaua la negocieri", a spus Balanescu. Dumitru Hotoboc, in varsta de 26 de ani, aflat sub contract cu Jiul pana in vara anului 2007, a declarat de mai multe ori ca ar fi incantat sa revina la Steaua, unde a mai evoluat in turul editiei de campionat 1999/2000. Surse din anturajul jucatorului au afirmat ca oficialii gruparii din Bulevardul Ghencea i-au promis lui Hotoboc ca, in cazul in care nu va fi transferat un portar din strainatate, atunci el va avea prioritate. Pe de alta parte, fundasul Alex Badoiu (24 de ani, sub contract cu Jiul pana in 2008) este dorit de FC Vaslui. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.