Binecuvantarea animalelor de companie Un preot binecuvanteaza un sarpe Boa in timpul festivalului prilejuit de ziua Sfantului Anton (patronul animalelor domestice). Sute de animale de companie au fost aduse la biserica de stapani care sunt con

Binecuvantarea animalelor de companie

Un preot binecuvanteaza un sarpe Boa in timpul festivalului prilejuit de ziua Sfantului Anton
(patronul animalelor domestice). Sute de animale de companie au fost aduse la biserica de stapani
care sunt convinsi ca astfel companionii lor necuvantatori vor trai mai mult si vor fi mai sanatosi.

23 de ani de lupta cu drogurile

Samuel L. Jackson a declarat ca s-a luptat timp de 23 de ani cu dependenta de cocaina. Actorul, in varsta de 57 de ani, a marturisit la un show tv ca a reusit sa scape de droguri in 1990, cu putin timp inainte de a interpreta rolul care l-a consacrat in ""Jungle Fever"".

Vis - Halle Berry vrea sa fie mama
Halle Berry a declarat recent ca isi doreste foarte mult sa devina mama. Actrita este atat de disperata, incat planuieste sa faca un bebe cu cel care ii va fi partener dupa ce va implini 40 de ani. Din fericire, Halle mai are de asteptat doar cateva luni, ea schimband prefixul in luna august.
Rol - David Duchovny, in Hulk
Fostul star din ""Dosarele X"", David Duchovny, ar putea sa joace personajul Incredible Hulk, dupa ce actorul australian Eric Bana a refuzat sa mai joace rolul. Peter Cuneo, vicepresedintele francizei de benzi desenate Marvel, a dezvaluit intr-un interviu recent ca Duchovny este favoritul pentru rolul gigantului verde in ""Hulk 2"". Bana a refuzat sa joace in continuarea lui ""Hulk"" dupa ce a auzit ca producatorii intentioneaza sa lanseze filmul direct pe DVD.
Alimentatie - Ucis de cartofii prajiti
Un britanic a fost ucis de dieta nesanatoasa pe care o avea. Timp de 20 de ani, tanarul nu a mancat altceva decat paine prajita, cartofi prajiti si fasole. Dupa atatia ani de alimentatie necorespunzatoare, Scott Martin a inceput sa sufere de afectiuni ale ficatului, a contractat hepatita, iar sangele nu i se mai coagula. Britanicul - care cantarea o suta de kilograme - a refuzat un transplant de ficat care i-ar fi putut salva viata, deoarece ii era frica de interventia chirurgicala si pentru ca era prea slabit, avand nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Martin a incetat din viata in urma unei hemoragii puternice, care a urmat extragerii a trei dinti infectati.
Albania - S-a autointerzis intr-un cazinou
Un albanez s-a autointerzis in cazinoul Regency Hyatt din Tirana, pentru o perioada de 100 de ani, relateaza Rompres. Barbatul de 42 de ani a semnat un document in fata angajatilor cazinoului, in care isi interzicea intrarea in ademenitorul local. Motivele pentru care a luat aceasta decizie sunt necunoscute: fie a dorit sa scape de o posibila dependenta de jocuri de noroc, fie a dorit sa evite castiguri masive, care l-ar fi adus in situatia unui om bogat, axat pe valorile materiale, in detrimentul celor spirituale.
Ultima dorinta - Anunt mortuar de comediant
Ultima dorinta a unui comediant elvetian a fost indeplinita. Roland Jacob nu a vrut un necrolog obisnuit, drept pentru care apropiatii i-au plasat anuntul nu la rubrica ""Decese"", ci la ""Schimbari adrese"". Astfel, in ziarul Tages-Anzeiger se putea citi: ""Schimbare de adresa pentru Roland Jacob. Noua mea adresa este cimitirul Rehalp, numarul 4276. Abia astept sa ma vizitati"".
Rusia - Inot la - 60 de grade
In pofida gerurilor siberiene care fac ravagii zilele acestea in intreaga Rusie, locuitorii nu renunta nici in ruptul capului la inotul in copci. ""Ne vom scalda si la temperaturi de - 60 de grade, la fel ca in Iakutia. Gerul nu e un obstacol pentru noi. Sezonul s-a deschis la sfarsitul lunii decembrie si planuim sa-l incheiem, ca in fiecare an, in luna martie"", a declarat Vladimir Grebenkin, presedintele Federatiei pentru inotul de iarna si calirea organismului, din Moscova.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.