Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul LPF a decis ieri amanarea pentru data de 24 ianuarie a verdictului in cazul fotbalistului Hristu Chiacu (foto stanga), care face obiectul unui diferend intre FC National si FC Dinamo, a declarat presedin
Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul LPF a decis ieri amanarea pentru data de 24 ianuarie a verdictului in cazul fotbalistului Hristu Chiacu (foto stanga), care face obiectul unui diferend intre FC National si FC Dinamo, a declarat presedintele CA al gruparii "bancare", Constantin Iacov. "Nu avem de ce sa fim fericiti, pentru ca este vorba de actele depuse la dosar. Comisia va judeca in functie de acestea, dar meritul in luarea deciziei il vor avea presa si LPF", a spus Iacov. Conform unei conventii atasate contractului, considerata de gruparea "bancara" ca fiind falsa, firma de impresariat "Becali Sport" poate obtine dezlegarea fotbalistului facand uz de o clauza de reziliere de 50.000 de dolari. Chiacu are contract cu FC National pana in anul 2010. Oficialul gruparii "bancare" a mentionat ca nu crede ca presedintele LPF, Dumitru Dragomir, va favoriza una dintre partile implicate in acest conflict. "Daca am fi vrut sa-l pedepsim pe jucator, am fi cerut Comisiei de Disciplina sa-l suspende pentru o perioada de doi ani pentru ca a semnat cu Dinamo, conform declaratiilor sale si ale presedintelui clubului, Ioan Becali, dar n-am facut acest lucru", a adaugat Iacov. La randul sau, Chiacu a declarat la iesirea de la sediul LPF ca ar dori sa ajunga sa evolueze pentru Dinamo. Dupa terminarea audierilor de la sediul LPF, impresarul Victor Becali nu a dorit sa faca nici un fel de comentariu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.