Gigi Becali a anuntat ieri ca nu mai este dispus sa cedeze nici un jucator dupa ce a aflat ca Steaua mai are nevoie de un singur punct in "dubla" cu SC Heerenveen pentru ca, la tragerea la sorti de anul viitor, campioana Romaniei sa fie cap de serie
Gigi Becali a anuntat ieri ca nu mai este dispus sa cedeze nici un jucator dupa ce a aflat ca Steaua mai are nevoie de un singur punct in "dubla" cu SC Heerenveen pentru ca, la tragerea la sorti de anul viitor, campioana Romaniei sa fie cap de serie in turul III preliminar al Ligii Campionilor. "Gata, de cand am aflat asta, nu mai vand pe nimeni. Vreau sa iau campionatul si sa joc cu o echipa de mana a cincea in turul preliminar si sa ajung in liga. Spun acum clar, sa afle toata Europa: Steaua nu are jucatori de vanzare! Nici Iacob, nimeni!", a comentat Gigi Becali. El a sustinut ca oferta celor de la Werder Bremen, care ofereau doua milioane de euro pe Victoras Iacob (foto dreapta), era reala, dar ca acum nu mai vrea sa plece nimeni de la echipa. Ofiterul de presa al gruparii germane a anuntat ieri ca nu a auzit in viata lui de Iacob. Tot legat de transferuri, Gigi Becali a afirmat ca a pierdut 300.000 de dolari la vanzarea lui Hamutovski, din cauza presei. "Rusii dadeau 900.000 de dolari, dar cand au vazut ca a aparut in ziarele de la noi ca Gigi Becali ii da drumul lui Hamutovski pentru 500.000, s-au sucit si m-au sunat, iar acum nu mai iau decat 600.000 pe el", s-a plans finantatorul Stelei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.