Noul portar al pitestenilor, bosniacul Adnan Guso (foto), s-a prezentat ieri la antrenamentele formatiei din Trivale, cu care va semna un contract pe doi ani. La Dinamo, in virtutea bunelor relatii, ar urma sa ajunga Prepelita. DETALII. Pentru a
Noul portar al pitestenilor, bosniacul Adnan Guso (foto), s-a prezentat ieri la antrenamentele formatiei din Trivale, cu care va semna un contract pe doi ani.

La Dinamo, in virtutea bunelor relatii, ar urma sa ajunga Prepelita.
DETALII. Pentru a-l achizitiona de la Dinamo,
FC Arges va achita 50.000 de dolari. La primul contact cu noii sai colegi, bosniacul a spus ca-si doreste sa aiba liniste dupa trei ani agitati la Craiova si la Dinamo. ""Deja mi-am dat acceptul de a juca la FC Arges. Vreau sa ma impun ca titular, sa evoluez cat mai bine, iar in clasament sa fim cat mai sus. Am ales Argesul in primul rand pentru ca antrenor este Sorin Cartu, pentru ca e o echipa buna, este liniste aici. Nu e ca la Craiova sau la Dinamo, unde erau scandaluri mereu, o continua atmosfera tensionata. Nu consider ca e un pas inapoi, deoarece vreau sa terminam campionatul pe podium"", a spus ieri portarul bosniac. (Andrei Nicolescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.