Vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu a plecat ieri in China pentru a-l aduce pe mijlocasul Dan Alexa. Impreuna cu Netoiu a plecat si atacantul Romeo Chihaia, caruia ""Comandantul"" spera sa-i gaseasca echipa. Tot in China vor pleca azi si atac
Vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu a plecat ieri in China pentru a-l aduce pe mijlocasul Dan Alexa.

Impreuna cu Netoiu a plecat si atacantul Romeo Chihaia, caruia ""Comandantul"" spera sa-i gaseasca echipa. Tot in China vor pleca azi si atacantii Dan Anca (CFR Cluj) si Florin Anghel (Forex Brasov), carora le-a fost gasit un angajament de catre fostul international Adrian Ilie.
INEDIT. Noul tehnician al ""cainilor"", spaniolul Esteban Vigo, si-a motivat ieri elevii sa castige un meci disputat intre ei cu cate o bere, pe care invinsii trebuia sa le-o dea invingatorilor. Tehnicianul si-a impartit elevii in trei echipe a cate opt fotbalisti, formatiile evoluand in acelasi timp pe teren. Cei care au marcat de cele mai putine ori au pierdut, printre acestia gasindu-se si golgeterul Claudiu Niculescu. ""Antrenamentele sunt interesante, desi am inceput sa facem mai multa pregatire fizica"", a spus Catalin Munteanu. Altfel, Florentin Petre a negat ca ar fi primit o oferta din strainatate: ""Inca sunt la Dinamo si nu ma grabesc sa plec"", a spus jucatorul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.