Cristi Chivu (foto) poate pleca de la AS Roma in schimbul a 20 de milioane de euro. Presedintele Franco Sensi a stabilit pretul fundasului roman si asteapta acum raspunsul lui AC Milan, una dintre echipele interesate de achizitionarea jucatorului
Cristi Chivu (foto) poate pleca de la AS Roma in schimbul a 20 de milioane de euro.

Presedintele Franco Sensi a stabilit pretul fundasului roman si asteapta acum raspunsul lui AC Milan, una dintre echipele interesate de achizitionarea jucatorului.
CONTACT. Potrivit cotidianului Tuttosport, in urmatoarele zile va avea loc o intalnire intre directorul sportiv al ""rossonerilor"", Ariedo Braida, si impresarul Victor Becali. Site-ul ""tgcom.it"" scrie insa ca Becali a avut deja o prima intrevedere cu administratorul delegat Adriano Galliani, duminica, la Roma. Presa peninsulara apreciaza ca suma ceruta de ""giallorossi"" este mare, dar ca oficialii lui Milan stiu ca jucatorul merita investitia. Chivu e vazut drept succesorul lui Maldini si partenerul ideal pentru Nesta.
NEGATII. Impresarul Victor Becali admite ca a fost la Roma, dar sustine ca n-a primit nici o oferta. ""E amuzant ce scrie presa italiana. Nu exista nici o oferta de la AC Milan si nici de la o alta echipa. Chivu este un jucator interesant si pentru Real, Juventus, Manchester United, Barcelona sau Inter, dar marile echipe fac transferuri importante vara, atunci cand pregatesc campania pentru Liga."" (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.