Casa Asigurarilor de Sanatate a Transporturilor "va fi privatizata". Cel putin asa a declarat, ieri, ministrul Nicolaescu. In ceea ce priveste Casa de Asigurari de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatorest
Casa Asigurarilor de Sanatate a Transporturilor "va fi privatizata". Cel putin asa a declarat, ieri, ministrul Nicolaescu. In ceea ce priveste Casa de Asigurari de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.), "soarta" acesteia "mai urmeaza a fi discutata doar cu ministrul Apararii". In cursul saptamanii trecute, premierul a declarat ca i-a cerut lui Nicolaescu "sa evalueze necesitatea functionarii CAST si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. in paralel cu CNAS" si ca, in opinia sa, "cele doua Case trebuie desfiintate". Surse autorizate din cadrul CNAS ne-au declarat ca in pachetul legislativ lansat, ieri, de ministrul Nicolaescu "nu se face nici o referire la activitatea celor doua Case, ceea ce poate insemna, de fapt, desfiintarea lor".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.