Curatenia la Vama Veche s-a incheiat ieri. Ultimii 2 vamesi, implicati in contrabanda cu produse din magazinele duty-free, au fost destituiti, dupa ce zeci de colegi de-ai lor si politisti de frontiera au avut aceeasi soarta. Seful Autoritatii Nation
Curatenia la Vama Veche s-a incheiat ieri. Ultimii 2 vamesi, implicati in contrabanda cu produse din magazinele duty-free, au fost destituiti, dupa ce zeci de colegi de-ai lor si politisti de frontiera au avut aceeasi soarta. Seful Autoritatii Nationale Vamale a constat ca acestia s-au facut vinovati de neexercitarea atributiilor de serviciu in vederea asigurarii supravegherii vamale si de neefectuarea controalelor de fond asupra gestiunii magazinelor duty-free. De asemenea, ei sunt acuzati ca au favorizat vanzarile peste limitele impuse de lege, precum si intocmirea de bonuri fiscale pe numele unor persoane fictive. Destituirea celor doi s-a facut in urma anchetei administrative desfasurata de Serviciul Verificari Interne, cei doi fiind trimisi in fata Comisiei de Disciplina.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.