Premierul Tariceanu revine cu explicatii despre cum a reusit sa vanda cu 10.000 de euro o actiune estimata la 2.500 de lei. Intr-un comunicat dat ieri publicitatii, se precizeaza ca actiunea care a fost detinuta de premierul Tariceanu la societatea P
Premierul Tariceanu revine cu explicatii despre cum a reusit sa vanda cu 10.000 de euro o actiune estimata la 2.500 de lei. Intr-un comunicat dat ieri publicitatii, se precizeaza ca actiunea care a fost detinuta de premierul Tariceanu la societatea Prima Broadcasting Group S.A. nu a fost cumparata, ci facea parte din pachetul de actiuni pe care seful Executivului il detinea la fostul Radio Contact, actualul Kiss FM, de cand a infiintat acest post de radio. "Actiunile detinute la Radio Contact au fost vandute in urma cu cativa ani, primul-ministru pastrand o singura actiune, cu valoare simbolica, si care ii dadea dreptul de preemptiune, daca noul proprietar, Prima Broadcasting Group S.A., se decidea sa revanda acel pachet", precizeaza comunicatul mentionat. Potrivit acestuia, premierul Tariceanu a vandut aceasta actiune direct firmei respective, in urma unui proces de negociere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.