Administratia Prezidentiala a facut ieri public a saptea demisie din echipa lui Traian Basescu. Consilierul de stat la Departamentul Politic, Valeria Buric, paraseste Cotroceniul ""din motive foarte personale, de familie"", a aratat purtatorul de cuv
Administratia Prezidentiala a facut ieri public a saptea demisie din echipa lui Traian Basescu. Consilierul de stat la Departamentul Politic, Valeria Buric, paraseste Cotroceniul ""din motive foarte personale, de familie"", a aratat purtatorul de cuvant al Administratiei, Adriana Saftoiu.
In locul acesteia, consilier de stat la departamentul politic va fi numit actualul consilier de la culte, Bogdan Tataru Cazaban. IN LANT. De la inceputul mandatului, din echipa lui Traian Basescu au demisionat, pe rand, Vasile Blaga - pentru a prelua postul de ministru de Interne, consilierul de stat Stana Anghelescu - in urma traficului de influenta pe care sotul sau, producator de tigarete, il exercita pe langa institutiile statului pentru a fi scutit de amenzi, Andrei Plesu, care a invocat motive de sanatate, apoi sefa cancelariei prezidentiale, Elena Udrea - in urma scandalului de presa legat de afacerile sotului sau. De la inceputul acestui an, au mai demisionat consilierul prezidential de la Departamentul Juridic, Renate Weber, care a invocat motive serioase de sanatate, si secretarul CSAT, Viorel Barloiu, in urma unui conflict cu Traian Basescu si consilierul prezidential Claudiu Saftoiu, care i-au imputat scurgeri de informatii din Palat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.