Handbalul feminin romanesc a suportat un esec usturator sambata, in cupele europene, dupa ce Silcotub Zalau si Oltchim Rm. Valcea au fost eliminate din Cupa EHF. Singura raza de soare a venit din Cipru, unde Rulmentul Brasov, fara Tarca pe banca tehn
Handbalul feminin romanesc a suportat un esec usturator sambata, in cupele europene, dupa ce Silcotub Zalau si Oltchim Rm. Valcea au fost eliminate din Cupa EHF. Singura raza de soare a venit din Cipru, unde Rulmentul Brasov, fara Tarca pe banca tehnica, dar si fara cinci titulare, a spulberat din nou pe Panellionios Lefkosias, cu 40-17, si a acces in "optimile" Challenge Cup. Din pacate, desi Gheorghe Tadici a stat pe banca, iar pe teren au evoluat patru vicecampioane mondiale, Silcotub Zalau n-a reusit sa tina pasul cu Ankara Havelsan, fiind invinsa cu 30-28. Si cum in tur reprezentantele noastre s-au impus cu doar un gol, Silcotub a parasit competitia, in vreme ce turcoaicele si-au trecut in cont o calificare istorica. Aceeasi soarta a avut-o si Oltchim, eliminata din Cupa EHF de Union Ribarroja. Invinsa in Spania la o diferenta de opt goluri, Oltchim a ramas doar cu bucuria unei victorii de palmares, cu 27-25, in vreme ce suporterii locali au taxat jocul modest al favoritelor si au scandat minute-n sir numele jucatoarelor Steluta Luca, Luminita Hutupan si Narcisa Lecusanu, asteptate in vara la Oltchim. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.