General Motors (GM), cel mai mare producator de automobile din lume, vrea sa faca economii de patru miliarde de dolari in 2006, pentru a elimina cat mai rapid pierderile inregistrate pe piata nord-americana, transmite Mediafax. Masurile fac parte din
General Motors (GM), cel mai mare producator de automobile din lume, vrea sa faca economii de patru miliarde de dolari in 2006, pentru a elimina cat mai rapid pierderile inregistrate pe piata nord-americana, transmite Mediafax. Masurile fac parte dintr-un plan mai amplu, in care au fost identificate oportunitati de economisire de sapte miliarde de dolari - sase miliarde de dolari sub forma de costuri structurale si un miliard de dolari in costuri materiale. Totusi, producatorul auto estimeaza ca in acest an va realiza noi vanzari record la nivel global, evolutie favorizata de dezvoltarea regiunii Asia-Pacific.
GM va analiza in continuare oportunitatile de a vinde unui partener strategic un pachet majoritar de actiuni in cadrul diviziei, cu scopul imbunatatirii ratingurilor acordate de agentiile de evaluare financiara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.